Our services

Touch of glass: Grinding, drilling, fusing glass, shot glass, tempering, Production of PVC and aluminum locks...

 • grinding

  glass grinding machinery and services.
 • drilling

  drilling glass , machinery and services.
 • fusing & shot

  fusing and shot glass production and installation.
 • tempered

  tempering glas into various shapes and forms.

производство и преработка

Доработка на стакло: Брусење на стакло, Бушење на стакло, Фазетирење на стакло, Фузирање на стакло, Пескарење на стакло, Калење на стакло, Ламинирање на стакло. Производство на ПВЦ столарија и алуминиумска браварија...

Our partners

Advocates for the German manufacturer profiles KÖMMERLING.

новини - пријави се !

За Флот Стакло - Еленови

Ние сме компанија која се занимава со изработка и обработка на стакло, производство на ПВЦ столарија и алуминиумска браварија. Фирмата постои од крајот на 1991 година. Името Флот Стакло го добива според терминот флот стакло што претставува технологија за чистотата на стаклото. Ви стоиме на услуга за повеќе информации

контакт и локација

Западен Булевар бб. 1430 Кавадарци Р. Македонија

 • Tel: +389 (0)43/420 999
 • Tel: +389 (0)43/415 999
 • Fax: +389 (0)43/416 997
 • Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Вие сте на: Home